Вітаємо Борисова Павла з перемогою у VІІІ Всеукраїнському біологічному форумі учнівської та студентської молоді "Дотик природи"

VIІI Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи»

1-3 листопада 2017 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді, за підтримки Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету «Києво-Могилянська академія», Національного університету біоресурсів і природокористування України, пройшов ІІ етап Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи». Сприяли проведенню фінального етапу Форуму Український альянс по боротьбі з підробками та піратством, Патентно-правова фірма «Пахаренко і партнери», Громадська організація «Здорове людство», Громадська організація «Екологічний клуб «Еремурус».

Участь у заході брали учні загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, студенти вищих навчальних закладів, які мали досвід дослідницько-експериментальної роботи в галузях природничих наук. У фіналі було представлено 164 наукових проекти (159 учасників), за категоріями: Анатомія і фізіологія людини, Ботаніка, Екологія та проблеми довкілля, Енергозберігаючі технології, Зоологія, Мікробіологія, Науки про Землю (географія, геологія), Психологія та охорона здоров’я, Фізика і астрономія, Хімія і біохімія.

Відповідно до протоколів журі переможцями і призерами визнано 83 конкурсанти. Фіналісти отримали від офіційних партнерів Форуму призи та подарунки.

Одним із переможців став учень 10 класу Пологівської гімназії «Основа» Борисов Павло, який посів ІІ місце у номінації «Енергозберігаючі технології». Під час перебігу змагання визначались інноваційні проекти, які заслуговують на впровадження в практичну діяльність людини. Борисов Павло набрав максимальну кількість балів від членів журі (100б.) і нагороджений грамотою Міністерства освіти і науки України Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за інноваційний проект «Еко-ферма – виклик сучасності»

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА «ПОЛОГІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ«ОСНОВА» ПОЛОГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПОЛОГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Запорізька область, м. Пологи, вул. Щаслива, 83/МТС,2

Тел.:(06165) 50006, 23815

e-mail: pologyschool3@gmail.com

Дата останньої зміни 22 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!